Интернет  доставчици
Интернет доставчици в Благоевград   Какво трябва да знаем когато избираме интернет доставчик    Как се настройва рутер
 
      

 

Сайтът интернет доставчици за лаптоп е с цел да Ви помогне при правилния избор на доставчик.

Ако се местите много често или просто обичате да пътувате с вашия лаптоп и в същото време искате да имате интернет, трябва да се спрете на някой от посочените интернет доставчика.

nexcom Некском предлага пълна гама телекомуникационни услуги както за домашни, така и за бизнес потребители.Предлага само безжична свързаност. Има устройство, което лесно се пренася, но е зависимо от електрическата мрежа.
ВИВАКОМ БТК ГРУП е основният телекомуникационен оператор в България. Предлага пълно телекомуникационно обслужване – фиксирана и мобилна телефония, високоскоростен интернет и пренос на данни. Както бизнеса така и домашните клиенти могат да получат всички необходими телекомуникационни услуги от един доставчик. Предлага мобилен интернет. Свързването става чрез USB модем. Пренася се лесно и се захранва от лаптопа. Трафикът е ограничен.
maxtelecom Макс Телеком предлага интернет навсякъде, където Ви е необходим – у дома, в офиса или където пожелаете. Подходящ е за лаптопи. Предлагат USB модем който поставяте в лаптопа и ползвате неограничено навсякъде в зоната на WiMAX покритието. Недостатъка е че няма толко голямо покритие както мобилните оператори.
mtel М-Тел предлагат различни решения за безжичен интернет достъп. Свързването става чрез USB модем. Пренася се лесно и се захранва от лаптопа. Трафикът е ограничен.
globulglobul1 С услугата Мобилен интернет имате връзка навсякъде където Глобул има покритие. За да ползвате услугата е необходимо да имате Лаптоп (PC) и/или мобилен телефон с уеб браузър. Свързването става чрез USB модем. Пренася се лесно и се захранва от лаптопа. Трафикът е ограничен.
1one 1 One е новата търговска марка на Транс Телеком ЕАД. Предлагат различни решения чрез wimax мрежата си. Предлагат USB модем който поставяте в лаптопа и ползвате неограничено навсякъде в зоната на WiMAX покритието. Недостатъка е че няма толко голямо покритие както мобилните оператори.

Ако съм пропуснал някой или имате въпроси пишете на sasa_8911@yahoo.com

Есета номер 1 в България www.eseta46.hit.bg Работа в Благоевград